Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Bela röoprtaj(alıntıdır KURAM kimse saolsun)

YazarMesaj
saGocu_BBş_c_k_S
Yeni SagocuXxX
Yeni SagocuXxX
saGocu_BBş_c_k_S

Bela röoprtaj(alıntıdır KURAM kimse saolsun) Empty
MesajKonu: Bela röoprtaj(alıntıdır KURAM kimse saolsun)   Bela röoprtaj(alıntıdır KURAM kimse saolsun) I_icon_minitimePtsi Ağus. 18, 2008 7:59 pm

K.u.r.a.m : Selam Bela ilk önce seni tanıyalım , kendini bize biraz anlatır mısın ?

Bela : Ben Sezer Savgınlar 1985 Adana dogumluyum ama Antalyada buyudum okulumu burda okudum buranın kültürünü aldım diyebilrim.

K.u.r.a.m : Rap müzikle ne zaman tanıştın , kaç yıldır Bela var , Rap'in senin için anlamı ne ?

Bela : Rap ile 1999 senesinde tanıstım arkadasımın bana verdiği bir kaset sayesinde tabi bunun oncesinde Cartel de vardı ama rap dinlememize sebep olmamıstı acıkcası.BeLa 6 yıldan beri var yani 2000 senesinden beri bu ismi kullanıyorum.Rap in benim için anlamı derdimi anlatabildiğim tek dostum:)

K.u.r.a.m : BeaTHousE'dan bize biraz bahseder misin ?

Bela : BeaTHouSe 2004 senesinde BeLa&Snow ve DesaiS tarafından kuruldu ve bu bunyede bizim parodiss albumumuz çıktı snow la beraber.ama suan için bakarsanız desais artık beathouse bunyesinde değil.arkadaslıklarına ve raplerine inandığımız Se7entY&AtaKan ikilisi bu aileye geldiler ve artık yeni projeler ve süpriz ler bak bekleyin....

K.u.r.a.m : Snowla nasıl tanıştın ? yani grup nasıl oldu , senin için Snow ?

Bela : Snow benim orta okuldan beri çocukluk hatta sınıfta sıra arkadasımdı.beraber takılıyorduk zaten birbirimizi gaz a getirerek birseyler yapmaya basladık ve bugune kadar geldi ve bundan sonrada boyle gidecektir ayrılma gibi birsey kesinlikle söz konusu değildir.iki kelime can dostum.

K.u.r.a.m : Duyduğumuza göre albüm için kayıtlara başlamışsınız ... Albümden bize biraz bilgi verebilir misin ? 2005'teki albüm gibi süpriz isimler olacak mı ? ...

Featler vs ...

Bela : Evet askerden yeni geldim biliyorsunuz.biraz dinlendikten sonra sonunda album kayıtlarına basladık ve bir kaç track bitti.suanda benim solo albumum için çalısıyoruz tabi bunun yanı sıra Se7enty&Atakan ın albumleri var yine ve daha değişik projeler.albumde feat olarak antalyadan inzibat,son nokta,irfanı rap,3 kural gibi isimler var bunun yanı sıra istanbuldan süpriz isimler var bekleyin

K.u.r.a.m : Antalya'da son zamanlarda çok kavga gürültü oluyor , ayrılmalar çok !. Senin bu durumdaki görüşün nedir ?

Bela : Açıkcası olan kavgaların hiç birine karışmıyorum ve girmiyorum.yani eskiden antalyada böyle bisey yoktu çünkü rap yapanlar belliydi ve herkes onları bilirdi ama suan için bakarsan önüne gelen almıs eline microfon u rap yapıyor free beatlerin üzerine saçma sapan parçalar yapıp konsere çıkıyorlar ve ne seyirci kalıyor ne bisey bu isi geyik için yapan adamlara destek vemememiz lazım eger vermezsek bu kavgalarında hiçbiri olmaz...yani akdeniz donanmasını arıyor gözlerim suanda...

K.u.r.a.m : Akdenizde kimleri kaliteli görüyorsun ? .. Dinlediğin isimler ve " şunla feat yapsam aslında fena olmaz " dediğin rapperlar var mı ?..

Bela : Akdeniz de Antalya dısından pek kimseyi dinlemiyorum bi adana dan Dinamit var arkadasımız onu çok begeniyorum yaptıgı rapler hosuma gidiyor.Genellikle akdeniz olarak antalya tayfasını dinliyorum..Şunla feat yapsam keske dediğim kimse olmadı çünkü hepsi arkadasım bi gün olur:)

K.u.r.a.m : Son günlerde seni partylede görür olduk ... İlerki günlerde sahneye çıkacağın olan partyleri bize haber verir misin ?

Bela : Evet elimden geldiğince party ve konserlere gitmeye çalısıyorum.ilerde aralık sonunda bir konser olabilir o var ve ocakta benim album konseri olacak.istanbul dan çagırıyorlar yani bekleyip görücez.

K.u.r.a.m : (reqlam yok kuram yapıcaksan al)(saniserfan.foromotin.net:p sitemiz hakkında ne düşünüyosun ?

Bela : Gördüğüm kadarı ile diğer siteler gibi gelip geçici biri site değil süreklide takip ediyorum zaten akdeniz için elverişli bir site.

K.u.r.a.m : Son sözlerin ?

Bela : İnsanlar artık özellikle antalya bos felsefe içerisinde yürümesinler artık gözlerini açsınlar birşeyler yapmanın zamanı geldi..SULH....aighttt

Bela röoprtaj(alıntıdır KURAM kimse saolsun)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-