sagopa kajmer ile ceza nin birbirlerinden farklari
Yazar
Konu: sagopa kajmer ile ceza nin birbirlerinden farklari Ptsi Ağus. 18, 2008 5:25 pm
-Ceza rocco lolipop yalarken sagopa cem yılmaz ile muhabbet yapar -Ceza halk konserlerinde kıraç ile 11'li takılırken sagopa bilet kalmayan konserine girmeye çalışır -Ceza boys anılar gibi dandik bir grubumsuyla tartışma başlatıp gündeme gelmeye çalışırken, sagopa insalara sevgiyle yaklaşır. cezanin farkını gecelim sago bence türk ozanıdır... rapçi diye bakmiyorum sagoya ben Edebiyat ister o sözleri yazmak... sagopa kajmerin farkı; ses.. söz... kalite fazlası... sagopa flex yapar ceza yapamaz Birisi rap yapmadığını itiraf edebilecek kadar cesurdur, diğeri değil. sagopa arabesk rap yapar* ceza hızlı konuşur* sagopa bütün beatlerini parçalardan keser,ceza'nınkileri dj funky c ya da puma yapar
ceza overground yapar. sagopa kajmer overgroundda underground yapar. birinin adı yunus birinin adı bilgin'dir sago'nun kliplerinin çalıntı olduğu ortaya çıkar ceza'nın orjinaldir. sago'nun şarkılarının kullandığı beatlerin çalıntığı olduğu ortaya çıkar ceza orjinaldir sago'nun sözlerinin çalıntı olduğu ortaya çıkar ceza orjinaldir. ama yinede sagopa en iyisidir ne olursa olsun, ceza her daim arka plandadır. kalite =sagopa kajmer
sagopa hollandalı bir rapçinin onu övmesi sonucunda her yerde bunu duyurup reklamını yapmaya çalışır. ceza ise mtv hiphop festivalinde sahneye çıkar* splash festival'de sahneye cıkar* ancak 'bak ben boyle yaptım bıdı bıdısı yapmaz.*
sagopa bir iki tane hollandalı rapçiyle duet yapıp şekil yapmaya çalışır. ceza ise amerikali 'tech nine' ile duet yapar.*
hiphop'ın ozunde 'diss' diye bir kavram vardır. ceza yaparken kufur etti diye sagopa dava açıp, para dilenir. *
ceza henuz yeraltı dediğimiz tanınmamış rapçilerle kendi bandrollu albumunbde duet yapar, deli gibi destekler. sagopa'nın yeraltını ne kadar desteklediği malum tabi..
sagopa kendi altyapılarım dediği muzıklerın hepsını sağdan soldan keserken, ceza'nın müzikleri genellikle samplesız olur..
eh sunu da söylemek lazım. sagopa askerliğini yapmış olmasına rağmen ceza yapmamıştır.* Ama sonuçta En kral sagodur
sagopa kajmer ile ceza nin birbirlerinden farklari